utsira vindturbiner
Bildet er tatt på Utsira. Arkivfoto: Solvind

NVE vil ikke prioritere å ta Kvitebjørn Havvinds melding om ny 132 kV kabelforbindelse mellom Utsira og Karmøy til behandling.

  • Øyvind Zambrano Lie

«NVE vurderer at ettersom nettløsninger for tilknytning av produksjon av havvind på Utsira Nord ikke er avklart, og det ikke er konkrete forbruksplaner som har behov for en 132 kV ledning, så vil vi ikke prioritere å ta meldingen til behandling nå», skriver direktoratet i et brev som Energiteknikk har...
Artikkelen er 493 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.