utstyr ukraina elvia
Utstyret netselskapene har plukket fram fra sine beredskapslagre har mye restlevetid igjen. Foto: Elvia.

Vi har nå passert 50 bidragsytere av reserve- og overskuddmateriell fra Norge til det ukrainske kraftsystemet.

  • Atle Abelsen

Om lag 50 selskaper har meldt seg som givere av elektrisk overskudds- og beredskapsmateriell til Ukraina, og nye kommer til hver dag, forteller avdelingsleder for beredskap Magnus Johansson i Bransjeorganisasjonen Rasjonell Elektrisk Nettvirksomhet AS (REN) til Energiteknikk. Database Magnus Johansson, REN (t.v.) og Hege Sveaas Fadum,...
Artikkelen er 793 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.