otera
Illustrasjonsfoto: Otera

VINCI Energies Norway AS er i ferd med å erverve samtlige aksjer i Otera AS, som eier entreprenørselskapene Otera Infra og Otera Traftec.

  • Stein Arne Bakken

[abform_energi]
Presiserer at kontrakten ennå ikke er underskrevet. Oppkjøpet er blitt meldt på Konkurransetilsynets hjemmeside. Etter det Energiteknikk erfarer, er kontrakten ennå ikke underskrevet. Den franske entreprenørgiganten Vinci Energies overtok i 2017 Infratek Norge, som opererer under merkenavnet Omexom. Med dette oppkjøpet blir Vinci den største aktøren i det norske energientreprenørmarkedet....
Artikkelen er 167 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.