Keyserløkka
Illustrasjonsfoto: Thomas Bjørnflaten

RME innrømmer at enkelte borettslag og sameier faller utenfor ordningen, men vil ikke endre sitt forslag.

  • Øyvind Zambrano Lie

Oppdatert med at ordningen ikke trer i kraft fra nyttår. Som Energiteknikk har omtalt, har RME hatt et forslag om em modell for deling av overskuddsproduksjon på høring. Ordningen er rettet inn mot borettslag og sameier, hvor flere går sammen om å eie solkraft. Nå har RME oversendt sin anbefaling...
Artikkelen er 462 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.