ams måler
Arkivfoto: Hafslund

RME krever at fastleddet per elhubbruker skal dekke de marginalel kostnadene ved å håndtere en ny bruker.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Som Energiteknikk har omtalt, har Statnett foreslått ny gebyrmodell for Elhub. I et brev Energiteknikk har fått innsyn i, skriver Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE at de ikke godkjenner den foreslåtte modellen. «Vi ber Statnett foreslå en gebyrmodell som er mindre kompleks, der fastleddet per elhubbruker skal dekke de...
Artikkelen er 394 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.