myhrvold
Senterpartiets energipolitiske talsmann Ole André Myhrvold. Foto: Ragne B. Lysaker/Senterpartiet

Skatteutvalgets forslag «kan sette en stopper for investeringer i ny småkraft i en situasjon der Norge innen kort tid vil trenge mye ny fornybar kraft», mener Ole André Myhrvold.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Som Energiteknikk har omtalt, advarer Småkraftforeninga om at Skatteutvalgets forslag om å senke innslagspunktet for grunnrenteskatten på vannkraft fra 10 til 1,5 megavoltampere vil føre til utbyggingsstans for småkraften. Energiteknikk har spurt Senterpartiets energipolitiske talsmann Ole André Myhrvold om han synes forslaget er en dårlig idé, og om det i...
Artikkelen er 572 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.