josefsen hilde
Samfunnskontakt i Agder Energi Nett, Astrid Margrethe Hilde, og senioringeniør for nettutbygging Rolf Håkan Josefsen i Agder Energi Nett, holdt innlegg på Nettkonferansen tirsdag. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Gjennomsnittsstørrelsen på husholdnings-solanlegg er firedoblet, uten at solkrafteierne betaler for å få strømmen ut på nettet. Fortellingen om effekttarifferingen er usann, og tariffen må endres, mener Agder Energi Nett.

  • Øyvind Zambrano Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Ved årsskiftet hadde Agder Energi Nett 1000 plusskunder i Agder. I dag har de 1750, fortalte senioringeniør Rolf Håkan Josefsen i Agder Energi Nett på Energi Norges nettkonferanse på Gardermoen tirsdag. Dette henger sammen med at solpaneler og installeringen av disse har blitt mye billigere de siste årene. – Med...
Artikkelen er 1621 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.