birdsview
Foto: Birdsview

Birdsview henter 20 millioner kroner i en ny finansieringsrunde for videre vekst og nye ansettelser.

  • Øyvind Zambrano Lie

De 20 millioner kronene kommer fra de eksisterende investorene Eviny Ventures, Gunnar Hvammen og Erik Bakstad, og de nye investorene Statkraft Ventures, Farvatn Ventures, Hafslund og Eidsiva. I tillegg investerer ansatte. Birdsview har utviklet teknologi ved hjelp av radarteknologi og avansert programvare som blant annet kan brukes til råteanalyse, trasévalg...
Artikkelen er 183 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.