ge healthcare
GE Healthcares fabrikk på Lindesnes. Foto: GE Healthcare

Skal levere 800 GWh på Lindesnes.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Statkraft og GE Healthcare AS har signert en langsiktig kraftkontrakt. Avtalen innebærer at Statkraft skal levere rundt 800 GWh fornybar kraft til GE Healthcare sin fabrikk på Lindesnes i perioden desember 2022 til utgangen av 2029. Fabrikken produserer iohexol og iodixanol, legemiddelsubstanser som brukes i GE Healthcares jodholdige kontrastmidler. Avtalen...
Artikkelen er 105 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.