ge healthcare
GE Healthcares fabrikk på Lindesnes. Foto: GE Healthcare

Skal levere 800 GWh på Lindesnes.

  • Øyvind Zambrano Lie

Statkraft og GE Healthcare AS har signert en langsiktig kraftkontrakt. Avtalen innebærer at Statkraft skal levere rundt 800 GWh fornybar kraft til GE Healthcare sin fabrikk på Lindesnes i perioden desember 2022 til utgangen av 2029. Fabrikken produserer iohexol og iodixanol, legemiddelsubstanser som brukes i GE Healthcares jodholdige kontrastmidler. Avtalen...
Artikkelen er 105 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.