statkraft hovedkontor
Statkrafts hovedkontor. Illustrasjonsfoto: Bjoertvedt/Wikimedia Commons

Selger i første omgang via Fjordkraft og Fortum.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Statkraft stiller fra i dag priser på fastpriskontrakter til kraftleverandører som under den nye fastprisordningen vil tilby slike avtaler til næringslivskunder. Kontraktene tilbys med levering fra 1. januar 2023 og med varighet på tre, fem eller syv år, skriver Statkraft i en pressemelding. Fjordkraft og Fortum Salget vil i første...
Artikkelen er 236 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.