vike vardheim
Statnetts konserndirektør for nett, Elisabeth Vike Vardheim, holdt tirsdag innlegg på Energi Norges nettkonferanse. Foto: Øyvind Zambrano Lie

For å skaffe seg et referanseprosjekt på 420 kV, må man faktisk posisjonere seg og samarbeide, sier Elisabeth Vike Vardheim i Statnett.

  • Øyvind Zambrano Lie

På Energi Norges nettkonferanse på Gardermoen tirsdag ble Statnett konfrontert med at de ikke velger norske leverandører. Bakteppet er at etter 2000 har alle store linjeprosjekter i sentral- og transmisjonsnettet gått til utenlandske entreprenører, slik Energiteknikk har omtalt. «Statnett kunne bygget en sterkt norsk leverandørstrategi, men valgte heller å bygge...
Artikkelen er 242 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.