møte statnett entreprenørene
Ettersom det ikke var ledige møterom, ble møtet mellom Statnett og energientreprenørene holdt i baren på Quality Airport Hotel. Foto: Stein Arne Bakken

Miljø, klima og bærekraft vil telle mer ved tildeling av kontrakter for linjebygging i sentralnettet, mens pris kan bli mindre vektlagt. Statnett ønsker bedre og tettere samarbeid med norske energientreprenører.

  • Stein Arne Bakken

[abform_energi]
Dette kom frem under et møte Statnett hadde med energientreprenører under Nettkonferansen på Gardermoen onsdag denne uken. Det var Energi Norge som hadde tatt initiativet til møtet. Det skjedde dagen etter at desember-utgaven av Energiteknikk kom ut med en reportasje med sterk kritikk fra entreprenørhold av at alle større kontrakter...
Artikkelen er 574 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.