repvåg
Bildet viser Repvåg Kraftverk (25 GWh) i Repvåg i Nordkapp kommune i Troms og Finnmark. Arkivfoto: Peltonman/Wikimedia Commons

Luostejok Kraftlag SA, Nordkyn Kraftlag SA og Repvåg Kraftlag SA utreder fusjon mellom de tre selskapene.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Gjennom noe tid har det pågått sonderinger mellom de tre selskapene i Midt-Finnmark om et tettere samarbeid. Tidligere i høst ble det inngått en intensjonsavtale mellom de tre, om å utrede et slik samarbeid. Målet med prosessen er full integrasjon (fusjon) mellom de tre selskapene, både på morselskap- og datterselskapsnivå,...
Artikkelen er 194 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.