tveit
Småkraftforeningas daglige leder Knut Olav Tveit. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

Forslaget om å senke innslagspunktet for grunnrenteskatt fra 10 til 1,5 MVA har allerede gitt full stopp i byggebeslutninger, ifølge Knut Olav Tveit.

  • Øyvind Zambrano Lie

Mandag morgen foreslo det regjeringsoppnevnte skatteutvalget å senke innslagspunktet for grunnrenteskatt fra dagens 10 megavoltampere til 1,5 megavoltampere (MVA). – Allerede nå har dette gitt full stopp i byggebeslutniger på ny småkraft, fordi aktørene må legge inn grunnrenteskatt i regnestykkene, og det kommer ikke til å gå i hop. I...
Artikkelen er 774 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.