Øivind Larsen
Konserndirektør Øivind Larsen i Veidekke Infrastruktur. Foto: Veidekke

Vil bruke sin kompetanse på betong, glidestøp, konstruksjoner over og under vann og prosjektledelse til å lage flytende fundamenter.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Havvind etableres som et nytt satsingsområde for Veidekke, opplyser selskapet i en børsmelding. «Konsernet har klare ambisjoner om å bli en viktig del av verdikjeden for flytende havvind, og er allerede med i en større mulighetsstudie for å se spesielt på hvordan de flytende fundamentene for vindturbinene best kan løses»,...
Artikkelen er 190 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.