bjelland
Direktør Cecilie Bjelland i Samfunnsbedriftene Energi. Foto: NTNU

«Når departementet avslår dispensasjon og samtidig trekker høringsprosessen i langdrag, sementeres i praksis en uheldig og uønsket posisjon for mange selskap», skriver Samfunnsbedriftene Energi.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Olje- og energidepartementet har som kjent foreslått å endre reglene for funksjonelt skille, slik at grensen skal ligge på 100.000 kunder og ikke på 10.000 kunder. Konkurransetilsynet har advart mot at det kan gi kryssubsidiering og høyere nettleie. Samfunnsbedriftene Energi er helt uenig, og vil øke kravet til 100.000 kunder...
Artikkelen er 551 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.