Fra venstre Fabian Falch, Bård hoksrud og Vegard Skjefstad foran oljefyren som nå skal demonteres og sendes til Ukraina. Foto: Atle Abelsen

Ukraina-hjelpere etterlyser raskere tilgang til transportstøtte for småskala donasjoner.

  • Atle Abelsen

– Regjeringen bør etablere en ordning som gjør det raskere og smidigere for mindre aktører å skaffe penger til transport av utstyr til den ødelagte infrastrukturen i Ukraina! Det sier Fremskrittspartiets stortingsrepresentant Bård Hoksrud. Han er en av flere sentrale politikere som lar seg engasjere i den økende viljen til å...
Artikkelen er 830 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.