aasland
Energiminister Terje Aasland. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Men det er opp til Statnett å avgjøre hvilke kvalifikasjonskriterier som skal ligge til grunn i anbudsprosesser, understreker energiminister Terje Aasland.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Hvordan vil statsråden sikre at Statnett bidrar til utviklingen av kompetanse for sentralnettet i Norge, spør Ola Elvestuen i et skriftlig spørsmål til energiminister Terje Aasland. Bakgrunnen for spørsmålet er Energiteknikks artikkel om at alle store linjeprosjekter etter 2000 har gått til utenlandske entreprenører. «Energi Norge mener Statnett har systematisk...
Artikkelen er 551 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.