sæther gardermoen
Statssekretær Elisabeth Sæther (Ap) i OED holdt innlegg på Energi Norges nettkonferanse tirsdag. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Men da blir det i tilfelle kommunen som bestemmer, og ikke nettselskapet.

  • Øyvind Zambrano Lie

Flere, blant annet Statnett, har den siste tiden foreslått at så lenge nettkapasiteten er begrenset må man prioritere mellom ulike typer forbruk. Typisk har da utvinning av kryptovaluta blitt brukt som eksempel på forbruk som kan havne bak i køen. På Energi Norges nettkonferanse på Gardermoen tirsdag, påpekte statssekretær Elisabeth...
Artikkelen er 576 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.