aus
Her hadde i hvert fall NTE Enterprise full kontroll da de gjennomførte arbeid under spenning (AUS) i 2013. Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

En årsak kan være mangelfull sikkerhetsoppdatering i videregående skole og i virksomhetene som tar inn lærlingene, ifølge DSB.

  • Øyvind Zambrano Lie

Etter en jevn økning i antall innmeldte elulykker de siste ti årene ble 2021 et toppår, med 610 innmeldte ulykker, skriver Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) i sin årlige rapport om elsikkerhet. I dette tallet ligger både hendelser som involverer elektrofagfolk, andre yrkesgrupper og privatpersoner. Av 610 meldte ulykkene...
Artikkelen er 477 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.