linje mast stolpe snø vinter
Foto: Elvia

Lavere kostnader til overliggende nett gjør at Elvia kan redusere nettleien til sine kunder med rundt 750 millioner kroner i 2023.

  • Øyvind Zambrano Lie

På bakgrunn av regjeringens vedtak om at Statnett skal overføre deler av sine enorme flaskehalsinntekter til de andre nettselskapene som kompensasjon for nettap, og reduserte tariffer fra overliggende nett, får Elvia i likhet med mange andre nettselskaper reduserte kostnader sammenlignet med 2022. Det gjør det mulig for selskapet å sette...
Artikkelen er 247 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.