bjelland
Direktør Cecilie Bjelland i Samfunnsbedriftene Energi. Foto: NTNU

Vi trenger en politisk plan på linje med nasjonal transportplan for å prioritere forbruk og produksjon av nødvendig energi, mener direktør Cecilie Bjelland i Samfunnsbedriftene Energi.

  • Øyvind Zambrano Lie

I et brev til Olje- og energidepartementet påpeker Bjelland at ambisjonsnivået for energiforbruk og faktisk forventet energiproduksjon i dag ikke henger sammen, og at dette i større grad må styres politisk. «Vi foreslår derfor en nasjonal energiplan, på linje med nasjonal transportplan. Det vil si en politisk sak for å...
Artikkelen er 391 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.