mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Det ble brukt 122,9 TWh kraft i Norge i fjor, ifølge Statistisk sentralbyrå.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Forbruket av elektrisitet for både alminnelig forsyning, kraftintensiv industri og olje- og gassutvinning – som til sammen dekker det totale forbruket av elektrisk kraft i Norge, eksklusive tap i linjenett og forbruk til pumpekraft – gikk ned med 6,4 TWh i 2022 til 122,9 TWh.  Det er det laveste registrerte...
Artikkelen er 469 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.