borettslag
Foto: Øyvind Zambrano Lie

Husholdningenes samlede forbruk var 35 TWh i 2022, 13,1 prosent lavere enn i 2021.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Trenden med lavere privat forbruk for husholdninger og fritidsboliger fortsetter. Samlede forbruk for husholdninger var på 35 TWh i 2022, 13,1 prosent lavere enn forbruket i 2021. Vi må tilbake til 2014 for å finne et tilsvarende lavt tall for forbruk blant husholdningene, sier Sigbjørn Høgne, daglig leder i...
Artikkelen er 380 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.