Lnett
Lnett kan bli nødt til å skifte navn. Energiklagenemda får siste ord i saken. Foto: Lnett AS

Navnet Lnett er for likt Lyse, slik at Lyse-selskapene kan utnytte nettselskapets anseelse. – Forstemmende at reguleringsmyndighetene bruker tid på dette, svarer selskapet. RME reagerer også mot 18 andre selskaper.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Reguleringsmyndigheten for energi i NVE (RME) sendte onsdag 21 pålegg eller varsel om pålegg om endring av navn eller logo. Formålet er å legge til rette for konkurranse i strømmarkedet og unngå at kommersielle strømsalgsselskaper kan utnytte nettselskapets anseelse. Siden 1. januar 2022 har nettselskapene måttet følge et krav om...
Artikkelen er 1095 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.