mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Like før nyttår kjøpte Micro Matic selskapet Scanelec AS. På nyåret ble det enda et kjøp, av Vitir AS.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
«De to selskapene utfyller dagens Micro Matic godt, og forsterker muligheten til ytterligere utvikling og leveranse av komplette løsninger for å spare energi for selskapets kunder», skriver Micro Matic i en pressemelding. Scanelec leverer strømskinner. Det har røtter tilbake til 1984, og har de siste 15 årene spesialisert seg på...
Artikkelen er 167 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.