nve bygget
NVE-bygget på Majorstua i Oslo.

Ber om  26 millioner kroner neste år og enda mer penger i årene som kommer for å ikke bli flaskehals for regjeringens energiambisjoner.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
«NVE er i dag ikke rigget for å håndtere en sterk økning aktiviteten som følger umiddelbart etter at konsesjoner er gitt eller som en konsekvens revurderinger og ombygginger i driftsfasen», skriver NVE i et brev til Olje- og energidepartementet med satsingsforslag til statsbudsjettet for 2024 som Energiteknikk har fått innsyn...
Artikkelen er 506 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.