øyvind strøm
Øyvind Strøm, ny nettdirektør i Hålogaland Kraft Nett. Foto: Nordkraft

Øyvind Strøm er ny nettdirektør i Hålogaland Kraft Nett, Ida Texmo Prytz er ny investeringsdirektør i Nordkraft.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det går fram i en pressemelding fra Nordkraft.

Øyvind Strøm var ansatt i Hålogaland Kraft fra 2007 frem til fusjonen med Nordkraft i 2021. Primært jobbet han med produksjon i Hålogaland Kraft, men jobbet også tverrfaglig med hele konsernet, og var innom prosjekter både innenfor bredbånd og nett. I fusjonen med Nordkraft gikk Strøm inn i en ny stilling som kraftverkssjef. Han er utdannet sivilingeniør innen automasjon fra NTNU.

prytz
Ida Texmo Prytz, ny investeringsdirektør i Nordkraft. Foto: Nordkraft

Tidligere nettdirektør Ida Texmo Prytz gikk i november over i en nyopprettet stilling som investeringsdirektør i Nordkraft-konsernet.

– Vi har mange og store investeringer foran oss, og det er helt avgjørende at vi lykkes med disse slik at vi både har en lønnsom avkastning på våre eiendeler og kan ivareta samfunnsoppdraget vårt på en best mulig måte. Ida har, blant annet gjennom tidligere roller som analytiker, controller og finansdirektør, lang erfaring innenfor dette området, sier administrerende direktør i Nordkraft-konsernet, Eirik Frantzen.

Prytz og Strøm skal begge sitte i konsernledelsen.