bjørn carlsen
Bjørn Carlsen blir ny sjef for Sygnir. Foto: Privat

Bjørn Carlsen tar over jobben som konserndirektør nett for Sygnir.

  • Øyvind Zambrano Lie

Knappe to måneder er gått siden det ble kjent at Stian Frøiland slutter som sjef for Sygnir. Nå er det klart at det blir Bjørn Carlsen som overtar, fra og med 1. mai, går det fram i en pressemelding fra selskapet. Carlsen er 41 år gammel og kommer fra Haugesund....
Artikkelen er 105 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.