Terje Andersen
Administrerende direktør i Elinor Batteries, Terje Andersen. Foto: Elinor Batteries

Lars Helge Helvig satser friskt på batterier.

  • Øyvind Zambrano Lie

Investeringsselskapet Valinor vil etablere en ny batterifabrikk, Elinor Batteries, i Orkland kommune i Trøndelag, opplyser selskapet i en pressemelding. Elinor Batteries skal ledes av tidligere administrerende direktør i Morrow Batteries, Terje Andersen. Anleggsarbeidet skal starte i 2024, og fabrikken planlegges i tre moduler fram til 2030. Første modul, med en...
Artikkelen er 304 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.