ams
Arkivfoto: BKK

Vil la Elhub ta 353 millioner kroner i gebyrinntekter fra brukerne per år i 2023-2025.

  • Øyvind Zambrano Lie

I november omtalte Energiteknikk Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVEs varsel om at de de vil godkjenne Statnett søknad om å få hente inn i gjennomsnitt 353 millioner kroner fra Elhubs brukere per år. Nå er forslaget endelig vedtatt, til tross for at store aktører i bransjen har vært svært...
Artikkelen er 295 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.