elisabeth stokkenes
Elisabeth Stokkenes får et kort innhopp i sjefsstolen hos Sygnir. Foto: Sygnir

Elisabeth Stokkenes (30) blir konstituert som konserndirektør nett i Sygnir.

  • Øyvind Zambrano Lie

I forrige uke ble det klart at Bjørn Carlsen skal ta over som konserndirektør nett i Sygnir i månedsskiftet april/mai, etter avtroppende direktør Stian Frøiland, som jobber ut februar. Nå blir Stokkenes første kvinnelige konserndirektør nett hos Sygnir, selv om det riktignok kun er snakk om en periode på to...
Artikkelen er 94 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.