svorka småkraft
Konsernsjef Halvard Fjeldvær i Svorka (t.v.) og vedlikeholdsleder for kraftproduksjon i Svorka, Leif Roger Bergheim. Foto. Svorka

Svorka Småkraft starter byggingen av tre kraftverk på til sammen 25,4 GWh.

  • Øyvind Zambrano Lie

Nå i januar starter byggingen av tre nye kraftverk, Setergrytå (3,9 MW, 11,7 GWh, med regulering og et lite magasin) i Øvre Surnadal, og Øvre Skorilla (2 MW, 5,4 GWh) og nedre Skorilla (2 MW/5,4 GWh) i Heim kommune. Kraftverkene er ventet å koste 154 millioner kroner. Utbyggingen er det...
Artikkelen er 278 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.