Master Hallingdal
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Dagens forbruk er på 1500 MW, men det er planer for ytterligere 2000 MW.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Statnett er i full gang med arbeidet på sin Områdeplan Sogn til Sunnmøre. Frem til nå har nettutviklingen, spesielt i Sogn og Fjordane, vært drevet av behovet for å tilknytte ny kraftproduksjon. I løpet av de siste par årene har Statnett imidlertid sett en økning av forbruksplaner i området fra...
Artikkelen er 299 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.