sol
Illustrasjonsfoto: Mostphotos

De forsinkede reglene for deling av egenprodusert strøm kan ikke iverksettes før de er godkjent av Eftas overvåkingsorgan ESA.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Som kjent har regjeringen utsatt ordningen for deling av solstrøm med kunder på samme eiendom med begrunnelse om at flere nettselskaper har varslet at de ikke rekker å innføre nødvendige endringer innen 1. januar 2023. Forslaget RME sendte over til Olje- og energidepartementet i november, innebærer at kunder på samme...
Artikkelen er 251 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.