lockert
Daglig leder Knut Lockert i Distriktsenergi. Foto: Distriktsenergi

Knut Lockert i Distriktsenergi er glad for at regjeringens foreslåtte styringsmekanisme for å sikre forsyningssikkerheten ikke avviker nevneverdig fra dagens praksis.

  • Øyvind Zambrano Lie

Fredag la regjeringen fram den lenge varslede styringsmekanismen for å sikre kraftforsyningen. De som hadde fryktet massive inngrep fra myndighetene mot kraftselskapene for å sikre et forsvarlig magasinnivå, kan pustet lettet ut. «Distriktsenergi vurderer tiltakene som i dag ble presentert rundt ordninger om bedre styring med forsyningssikkerheten for kraft til...
Artikkelen er 286 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.