aasland
Energiminister Terje Aasland. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Det er de søknadene rettighetshaverne har sendt til myndighetene som departementet nå skal ta stilling til – ikke alternative løsninger som CO2-håndtering

  • Øyvind Zambrano Lie

Er olje- og energiministeren enig eller uenig i Finnmark Arbeiderpartis vedtak om å kreve videre utredninger før Equinors søknad behandles, og vil statsråden sørge for en ekstern utredning av mulighetene for karbonfangst- og lagring, spurte Rødts Sofie Marhaug i et skriftlig spørsmål til energiminister Terje Aasland nylig. Bakgrunnen er at...
Artikkelen er 540 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.