svensk mast
Illustrasjonsfoto: Tomas Ärlemo/Svenska kraftnät

Statnett tok i januar inn 74,1 millioner euro i flaskehalsinntekter.

  • Øyvind Zambrano Lie

Med den nåværende høye eurokursen på 10,91 kroner tilsvarer det 808 millioner kroner. Man må helt tilbake til 2021 for å finne en enkeltmåned med så «lave» flaskehalsinntekter som i januar i år, går det fram av en oversikt fra Statnett. Oktober var måneden med lavest flaskehalsinntekter for Statnett i...
Artikkelen er 128 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.