andritz
Fra utbyggingen av Nedre Otta. Illustrasjonsfoto: Andritz Hydro

Energikommisjonen foreslår frivillige avtaler om å bygge ut 7 TWh vannkraft innen 2030.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Energikommisjonen er enig om at det er viktig å ha på plass mer kraft fort. Når det gjelder hvordan dette skal skje, er uenigheten stor på mange områder, går det fram i rapporten Mer av alt - raskere, som ble overlevert til energiminister Terje Aasland i dag. Flertallet samlet seg...
Artikkelen er 892 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.