helgeland kraft
Konsernsjef Eivind Mikaelsen og økonomidirektør Frode Kristensen i Helgeland Kraft. Foto: Helgeland Kraft

Året som helhet ble ikke bra, men Helgeland Kraft tok igjen deler av det tapte i et godt siste kvartal.

  • Øyvind Zambrano Lie

Helgeland Kraft-konsernets driftsresultat i fjerde kvartal ble 202 millioner kroner, som er 63 millioner kroner bedre enn samme kvartal i 2021. Foreløpig årsregnskap for 2022 viser et resultat etter skatt på 131 millioner kroner, en svekkelse i forhold til 208 millioner kroner i 2021. «De lave spotprisene for vårt prisområde,...
Artikkelen er 150 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.