mast vinter
Illustrasjonsfoto: Henrik Glette/Statnett

Inflasjon og dyrt nettap øker inntektsrammen for 2022 til nesten 40 milliarder kroner.

  • Øyvind Zambrano Lie

Reguleringsmyndigheten for energi i NVE (RME) vedtar inntektsrammer for nettselskapene i 2022 på totalt 39,8 milliarder kroner, hvor inntektsrammene for Statnett og Nordlink utgjør 13,4 milliarder kroner. – Det er spesielt de høye kraftprisene og de økte lånekostnadene som bidrar til at inntektsrammene øker i 2022. Dette er trender vi...
Artikkelen er 321 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.