Tveit
Daglig leder Knut Olav Tveit i Småkraftforeninga. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Småkraftforeninga er kritisk til at deling av strøm mellom naboer i praksis kun blir mulig i by og ikke på landet.

  • Øyvind Zambrano Lie

Onsdag presenterte regjeringen ordningen der borettslag, flerbolighus og næringsbygg får være med å dele strøm gjennom plusskundeordningen. Fram til nå har kun eneboliger med egen strømproduksjon vært omfattet av denne ordningen. Plusskunder betaler ikke fastledd for innmating, og kan måle og avregne innmating og uttak i et felles målepunkt. De...
Artikkelen er 314 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.