stubholt
Liv Monica Stubholt, styreleder i Cadre og medlem av energikomisjonen. Foto: Selmer

– Vi må være offensive. Jeg synes vi skal si at grunnrenteskatt-terskelen bør opp, sier Cadre-styreleder og energikommisjons-medlem Liv Monica Stubholt.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Stubholt er partner i Advokatfirmaet Selmer AS, har blant annet vært statssekretær for Senterpartiet i Olje- og energidepartementet og er nå styreleder i småkraftselskapet Cadre. Hun var også medlem i energikommisjonen, som ikke kom til samme konklusjon i grunnrente-spørsmålet. Kommisjonen påpekte ganske enkelt i sin rapport at fritak for grunnrenteskatt for...
Artikkelen er 374 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.