andøy montører
Energimontører-og lærlinger og ingeniører i Andøy: Tommy Søberg, Sebastian Haug, Marius Andersen, Jens Norheim, Sander Johannessen, Andreas Hansen, Magnus Thanke, Are Vangen, Rolf Arne Barosen, Hege Allnor-Zahlsen, Jonas Pettersen og Amund Rydland. Foto: Nordkraft

Etter fusjonen mellom de tre konsernene Nordkraft, Trollfjord og Andøy Energi er de tre nettselskapene samlet i det nye Nordkraft-konsernet, og får nå felles navn.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det nye navnet blir Noranett. «Nora betyr lys, og profilen til Noranett er inspirert av hvordan hvitt lys brytes til et fargespekter i møte med et prisme. Prismet symboliserer blant annet mulighetene som ligger i energien som Noranett leverer, og symbolet er satt opp i ulike varianter som vil variere...
Artikkelen er 172 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.