nve
NVE-bygget ved Majorstua i Oslo. Foto: Øyvind Zambrano Lie

RME gjør om sitt vedtak og gir 117,8 millioner kroner av Statnetts flaskehalsinntekter til nettselskaper i Trøndelag og på Nordvestlandet.

  • Øyvind Zambrano Lie

Som Energiteknikk har omtalt, reagerte Tensio og Mørenett kraftig på at de ikke fikk utbetalt flaskehalsinntekter fra Statnett fordi RME brukte terminpriser og ikke faktiske priser i sin beregning for november og desember. Dermed havnet selskapene i NO3 akkurat under terskelen på 350 kr/MWh. Nå varsler Reguleringsmyndigheten for energi i...
Artikkelen er 455 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.