ineos rafsnes
Statkraft og kjemiselskapet Ineos Inovyn på Rafnes (bildet) har signert nye kraftavtaler. Foto: Ineos Inovyn

Statkraft og Ineos Inovyn inngår nye kraftavtalerer på over 1 TWh/år.

  • Øyvind Zambrano Lie

Statkraft og kjemiselskapet Ineos Inovyn på Rafnes i Bamble har signert to nye, langsiktige kraftavtaler. Ineos Inovyn er en stor produsent av lut- og PVC. Den største kraftavtalen omfatter en effekt på 100 MW, og en årlig kraftmengde på 876 GWh. Den nye langsiktige avtalen erstatter den eksisterende kraftavtalen som...
Artikkelen er 202 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.