ekvaly
Fra venstre Alexander Helstad, Monica Hansen Fjellstad og Esben Jakobsen (Teamleder Nordland) Foto: Erling Aalvik

1. januar etablerte Bodø Energi AS selskapet Ekvaly Elsikkerhet AS, som skal selge eltilsyn og andre elsikkerhetsrelaterte tjenester til nettselskap i et nasjonalt marked.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Ekvaly Elsikkerhet er et resultat av at Bodø Energi har valgt å skille ut deler av virksomheten i Frost Kraftentreprenør til eget selskap. Dette vil sikre uavhengighet fra vår øvrige virksomhet, og vi ønsker å rendyrke forretningsområdene i Bodø Energi, sier konsernsjef Monica H. Fjellstad i en pressemelding. Det...
Artikkelen er 128 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.