hus borettslag snø vinter
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Husholdningenes reduksjon i kraftforbruket i fjor reduserte kostnaden ved strømstønadsordningen med om lag 3,9 milliarder kroner.

  • Øyvind Zambrano Lie

Statistikk fra Elhub og SSB viser at norske husholdninger har redusert strømforbruket fra 40 TWh i 2021 til 35 TWh i 2022. Hvor mye har husholdningene spart i strømutgifter gjennom denne reduksjonen i strømforbruk, og hvor mye har staten har spart i utbetalt strømstøtte, spurte MDGs Rasmus Hansson i et...
Artikkelen er 292 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.