statkraft hovedkontor
Statkrafts hovedkontor. Illustrasjonsfoto: Bjoertvedt/Wikimedia Commons

Datterselskaper i Brasil har inngått avtale med myndighetene og innrømmer ulovligheter fra tiden før Statkraft tok over selskapene.

  • Øyvind Zambrano Lie

Statkrafts brasilianske datterselskaper Passos Maia Energética S.A. og Moinho S.A. har inngått en avtale med påtalemyndighetene og revisjons- og granskingsmyndighetene (CGU, AGE og MP/MG) i delstaten Minas Gerais i Brasil om å betale tilsvarende 62 millioner norske kroner i form av bøter og tilbakebetaling av urettmessige fordeler, samt tort og...
Artikkelen er 305 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.