Statkrafts kraftverk Cakit i Tyrkia (bildet) ligger nær jordskjelvets episenter. Arkivfoto: Statkraft

Alle ansatte i den tyrkiske Statkraft-organisasjonen og deres familier er gjort rede for.

  • Øyvind Zambrano Lie

Flere tusen mennesker er døde etter det kraftige jordskjelvet som rammet sør i Tyrkia og Syria natt til mandag 6. februar. Statkraft har 42 ansatte i Tyrkia, som jobber på kontorer i Istanbul og Ankara og ved to vannkraftverk. Alle ansatte i den tyrkiske Statkraft-organisasjonen og deres familier er trygge...
Artikkelen er 161 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.